Waar blijven sokken in de wasmachine? Tips & Tricks!

Waar blijven sokken in de wasmachine? Tips & Tricks!
Waarom verdwijnen sokken in de wasmachine?
Het lijkt soms wel alsof onze sokken in een geheime wasmachine-wereld verdwijnen, maar er zijn eigenlijk een paar redenen waarom dit gebeurt. Eén daarvan is dat sokken vast kunnen komen te zitten in de rubberen afdichting van de trommel. Controleer dus altijd die plek! Een andere reden is dat sokken soms draaien in de wasmachine, vooral als de belading niet gelijk verdeeld is. Zorg ervoor dat je de wasmachine goed vult en de sokken over de trommel verspreidt.

Tips om sokken uit de wasmachine te halen
Natuurlijk wil je die sokken terugvinden! Hier zijn een paar handige tips om sokken uit de wasmachine te redden. Als ze vastzitten in de rubberen afdichting, kun je voorzichtig proberen ze los te trekken met je handen of met behulp van een tang. Soms kunnen sokken ook onder de wasmachine terechtkomen, dus controleer daar zeker ook even. En als je nog steeds je sokken niet kunt vinden, kan het zijn dat ze vastzitten in andere gaten of openingen in de machine. Check dus goed!

Sock & Sock: De helden van behouden sokken!
Nu we het toch over sokken hebben, laten we het hebben over Sock & Sock, het merk dat begrijpt hoe belangrijk het is om je sokken te behouden. Onze collectie bevat sokken van de hoogste kwaliteit, die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Het beste van alles is dat we een breed scala aan stijlen en ontwerpen aanbieden, zodat er voor elk wat wils is. Van sportieve sokken tot trendy patronen, we hebben het allemaal!

Blijf jouw sokken behouden!
Nu je een paar handige tips hebt gekregen en kennis hebt gemaakt met ons assortiment, is het tijd om jouw sokken te behouden als nooit tevoren! Gebruik wasknijpers om je sokken bij elkaar te houden, sorteer je was zorgvuldig om ervoor te zorgen dat sokken niet tijdens het wassen verloren gaan, en controleer altijd de machine voordat je de was start én na het wassen om ervoor te zorgen dat er geen sokken zijn achtergebleven.

Neem een kijkje in onze laatste collectie

FAQs

KAN IK ZELF MIJN SOKKEN KIEZEN?

Nee, we bieden één maat sokken aan. Maar vrees niet! Deze zijn redelijk elastisch gemaakt, waardoor mensen met maten 37 t/m 46 ze prima passen! Mocht dat bij jou onverhoopt niet het geval zijn, laat het ons weten! Je krijgt dan uiteraard direct je geld terug.

HEBBEN JULLIE VERSCHILLENDE MATEN?

Nee, we bieden één maat sokken aan. Maar vrees niet! Deze zijn redelijk elastisch gemaakt, waardoor mensen met maten 37 t/m 46 ze prima passen! Mocht dat bij jou onverhoopt niet het geval zijn, laat het ons weten! Je krijgt dan uiteraard direct je geld terug.

WAAR ZIJN DE SOKKEN VAN GEMAAKT?

De sokken bestaan uit 80% katoen, 15% polyster en 5% spandex. Dit maakt de sokken erg zacht, maar tegelijkertijd lekker stretchy!

IK WIL IEMAND EEN ABONNEMENT CADEAU DOEN, KAN DAT?

Dus jij wilt iemand extreem gelukkig en awesome maken? Natuurlijk, daar staan wij voor! Je kunt een aantal maanden cadeau geven, dan betaal je eenmalig en hoef je niet zelf op te zeggen, vet handig! Ook kan je een maandelijks abonnement afsluiten, deze gaat tot in oneindigheid door, totdat jij het stopzet. Geef op de checkout pagina aan dat je de sokken naar een ander adres wilt verzenden. Bij de notities kun je vervolgens een leuk berichtje achterlaten. Wat ben jij een lieve vriend!laughing

WANNEER KAN IK MIJN SOKKEN VERWACHTEN?

Jouw eerste paar sokken versturen we altijd binnen een week, zodat je snel kan genieten van het eerste paar. Vanaf dat moment zullen ze altijd in de eerste week van de maand verstuurd worden en is het dus elke maand feest! Totdat jij opzegt natuurlijk, dat kan op elk moment.

MOET IK THUIS ZIJN OM ZE TE ONTVANGEN?

Nope, ze passen gewoon door de brievenbus. Natuurlijk raden wij wel aan om de eerste week van de maand thuis te blijven zodat je ze na ontvangst direct aan kunt trekken.

IK HEB GEEN SOKKEN ONTVANGEN, WAT NU?

Oops, daar is iets misgegaan… Als ze niet in de tweede week van de maand bezorgd zijn, zou het kunnen dat de bezorging ietwat verlaat is. Indien het echt te lang duurt, laat het even weten via Tessa@socksock.com , dan krijg je natuurlijk direct nieuwe opgestuurd en kun je alsnog snel weer gaan shinen!

IK VIND ZE TOCH NIKS, WAT NU?

Dat kunnen we ons natuurlijk bijna niet voorstellen, maar als je het echt niks vindt moet je even een mailtje + troostberichtje sturen naar Tessa. Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Onze sokken moeten immers wel geluk brengen!

HOE KAN IK HET ABONNEMENT STOPZETTEN?

Je kunt op elk moment het abonnement stopzetten door naar je account te gaan en op Annuleren  te drukken. Je ontvangt dan geen leuke sokken meer. Wil je toch weer lid worden? Dan kan je op dezelfde pagina ook je abonnement weer activeren!

DOEN JULLIE OOK VERJAARDAGSFEESTJES?

Ja! Ga naar onze surprise boxen hier!