Stap in de revolutie met onze unieke protest sokken!

Stap in de revolutie met onze unieke protest sokken!
Protest Sokken: Maak een Statement met Stijl
Ben jij klaar om jouw stem te laten horen tijdens protesten? Klaar om een positieve boodschap uit te dragen en op te vallen in de menigte? Zoek niet verder! Met onze protest sokken van Sock & Sock ben je helemaal klaar om een verschil te maken.

Kies voor Comfort en Kwaliteit
Protest sokken zijn niet zomaar sokken. Ze zijn een statement, een vorm van zelfexpressie. Door ze te dragen tijdens protestacties kun je jouw steun betuigen aan belangrijke thema's en jouw ideeën kracht bijzetten. Met deze sokken laat je zien waar je voor staat, zonder zelfs maar een woord te hoeven zeggen.

Bij Sock & Sock begrijpen we dat het niet alleen draait om het maken van een statement, maar ook om comfort en kwaliteit. Onze protest sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een zachte en comfortabele pasvorm. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat je ze telkens opnieuw kunt dragen, in elke tijd van verandering.

Opvallende Boodschappen en Symbolen
Wat onze protest sokken zo uniek maakt, zijn de opvallende boodschappen en symbolen die erop staan. Of je nu kiest voor een sok met de woorden "gelijkheid" of een sok met een vredesduif, deze symbolen spreken voor zich. Ze trekken de aandacht en moedigen anderen aan om na te denken over belangrijke kwesties. Jouw sokken worden een gespreksonderwerp en een inspiratiebron voor anderen.

Laat Jouw Stijl Zien
Het beste van alles is dat je jouw stijl kunt laten zien met onze protest sokken. Combineer ze met je favoriete outfits en accessoires om een echt unieke look te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je klaar om te schitteren in de menigte. Jouw sokken kunnen een krachtig visueel hulpmiddel zijn om jouw boodschap over te brengen.

Ethisch en Duurzaam
Bij Sock & Sock hechten we niet alleen belang aan stijl en persoonlijkheid, maar ook aan ethiek en duurzaamheid. We zetten ons in voor verantwoorde productiepraktijken en streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu. Door onze protest sokken te dragen, draag je niet alleen bij aan het verspreiden van een boodschap, maar ook aan een betere wereld.

Stap in de revolutie met onze unieke protest sokken van Sock & Sock. Laten we samen een verschil maken en de wereld een beetje mooier maken. Kies jouw favoriete ontwerp, trek ze aan en wees klaar om jouw statement te maken!

Neem een kijkje in onze laatste collectie

FAQs

KAN IK ZELF MIJN SOKKEN KIEZEN?

Nee, we bieden één maat sokken aan. Maar vrees niet! Deze zijn redelijk elastisch gemaakt, waardoor mensen met maten 37 t/m 46 ze prima passen! Mocht dat bij jou onverhoopt niet het geval zijn, laat het ons weten! Je krijgt dan uiteraard direct je geld terug.

HEBBEN JULLIE VERSCHILLENDE MATEN?

Nee, we bieden één maat sokken aan. Maar vrees niet! Deze zijn redelijk elastisch gemaakt, waardoor mensen met maten 37 t/m 46 ze prima passen! Mocht dat bij jou onverhoopt niet het geval zijn, laat het ons weten! Je krijgt dan uiteraard direct je geld terug.

WAAR ZIJN DE SOKKEN VAN GEMAAKT?

De sokken bestaan uit 80% katoen, 15% polyster en 5% spandex. Dit maakt de sokken erg zacht, maar tegelijkertijd lekker stretchy!

IK WIL IEMAND EEN ABONNEMENT CADEAU DOEN, KAN DAT?

Dus jij wilt iemand extreem gelukkig en awesome maken? Natuurlijk, daar staan wij voor! Je kunt een aantal maanden cadeau geven, dan betaal je eenmalig en hoef je niet zelf op te zeggen, vet handig! Ook kan je een maandelijks abonnement afsluiten, deze gaat tot in oneindigheid door, totdat jij het stopzet. Geef op de checkout pagina aan dat je de sokken naar een ander adres wilt verzenden. Bij de notities kun je vervolgens een leuk berichtje achterlaten. Wat ben jij een lieve vriend!laughing

WANNEER KAN IK MIJN SOKKEN VERWACHTEN?

Jouw eerste paar sokken versturen we altijd binnen een week, zodat je snel kan genieten van het eerste paar. Vanaf dat moment zullen ze altijd in de eerste week van de maand verstuurd worden en is het dus elke maand feest! Totdat jij opzegt natuurlijk, dat kan op elk moment.

MOET IK THUIS ZIJN OM ZE TE ONTVANGEN?

Nope, ze passen gewoon door de brievenbus. Natuurlijk raden wij wel aan om de eerste week van de maand thuis te blijven zodat je ze na ontvangst direct aan kunt trekken.

IK HEB GEEN SOKKEN ONTVANGEN, WAT NU?

Oops, daar is iets misgegaan… Als ze niet in de tweede week van de maand bezorgd zijn, zou het kunnen dat de bezorging ietwat verlaat is. Indien het echt te lang duurt, laat het even weten via Tessa@socksock.com , dan krijg je natuurlijk direct nieuwe opgestuurd en kun je alsnog snel weer gaan shinen!

IK VIND ZE TOCH NIKS, WAT NU?

Dat kunnen we ons natuurlijk bijna niet voorstellen, maar als je het echt niks vindt moet je even een mailtje + troostberichtje sturen naar Tessa. Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Onze sokken moeten immers wel geluk brengen!

HOE KAN IK HET ABONNEMENT STOPZETTEN?

Je kunt op elk moment het abonnement stopzetten door naar je account te gaan en op Annuleren  te drukken. Je ontvangt dan geen leuke sokken meer. Wil je toch weer lid worden? Dan kan je op dezelfde pagina ook je abonnement weer activeren!

DOEN JULLIE OOK VERJAARDAGSFEESTJES?

Ja! Ga naar onze surprise boxen hier!