MENSEN MET VROLIJKE SOKKEN ZIJN BESTE MENSEN OOIT, 8 BEWIJZEN!

MENSEN MET VROLIJKE SOKKEN ZIJN BESTE MENSEN OOIT, 8 BEWIJZEN!

Wij schreeuwen het al een tijdje maar we hebben de bevestiging gevonden. Het leven is een stuk leuker en fleuriger als je vrolijke sokken draagt Je bent met je vrolijke sokken onderdeel van de beste mensen ooit!. Het leven hoeft immers niet zo serieus genomen, en je voeten al helemaal niet. Gelukkig zijn we niet de enige in de wereld die hier zo over denken, we hebben 8 bewijzen gevonden!

MENSEN MET VROLIJKE SOKKEN ZIJN SUPERTROTS EN DAT VINDEN WE MOOI

Het is niet voor niets dat deze mensen altijd met hoogwater rondlopen, die sokken mogen namelijk worden gezien!  

DOOR AL JE GESPREKSONDERWERPEN HEEN? PRAAT GEWOON OVER DIE VROLIJKE SOKKEN!

Hoe vaak ben jij wel al niet aangesproken op je te gekke sokken? 

JE WEET GELIJK WAT VOOR PERSOON IEMAND IS, ALS JE DIE GEKKE SOKKEN ZIET

Een fantastisch persoon, natuurlijk! Vaak zeggen de plaatjes die erop staan iets over de persoon die ze draagt.

EEN SOKKEN VERSLAVING IS TENMINSTE NIET SCHADELIJK

Sommigen roken sigaretten en andere zuipen zich klem, maar deze fantastische mensen kopen gewoon grappige sokken als giftbox of nemen een sokkenabonnement. Hiermee helpen ze praktisch gewoon de rest van de wereld, want iedereen wordt er vrolijk van!

VROLIJKE SOKKEN MENSEN STEKEN ANDERE MENSEN AAN MET HUN VERSLAVING

En dat is dan weer goed voor de economie! Geld moet namelijk rollen! Want, DAT is natuurlijk precies wat je wilde horen toen je dit lijstje aanklikte..

HET IS NATUURLIJK OOK GEWOON DAT ZE DEZE MENSEN ONZE DAGEN LEUKER MAKEN MET HUN VROLIJKE SOKKEN

Je zit lekker rustig in de bus of metro, je kijkt naar beneden (want oogcontact hebben we even geen zin in) en dan zie je die sokken. Mooi momentje!

ZE ZIJN TROUWENS OOK NOG EENS MEGA HIP

Want het is tegenwoordig helemaal hip om vrolijke of grappige sokken aan te hebben.

ALS ZE BIJ JE LANGSKOMEN DOEN ZE GELIJK HUN SCHOENEN UIT, WANT JA EVEN SHOWEN

En dat is voor jou dan weer super fijn, want dan wordt het tenminste niet zo’n bende in je huis! Je blijft potverdomme bezig met stofzuigen… 

Neem een kijkje in onze laatste collectie

FAQs

KAN IK ZELF MIJN SOKKEN KIEZEN?

Nee, we bieden één maat sokken aan. Maar vrees niet! Deze zijn redelijk elastisch gemaakt, waardoor mensen met maten 37 t/m 46 ze prima passen! Mocht dat bij jou onverhoopt niet het geval zijn, laat het ons weten! Je krijgt dan uiteraard direct je geld terug.

HEBBEN JULLIE VERSCHILLENDE MATEN?

Nee, we bieden één maat sokken aan. Maar vrees niet! Deze zijn redelijk elastisch gemaakt, waardoor mensen met maten 37 t/m 46 ze prima passen! Mocht dat bij jou onverhoopt niet het geval zijn, laat het ons weten! Je krijgt dan uiteraard direct je geld terug.

WAAR ZIJN DE SOKKEN VAN GEMAAKT?

De sokken bestaan uit 80% katoen, 15% polyster en 5% spandex. Dit maakt de sokken erg zacht, maar tegelijkertijd lekker stretchy!

IK WIL IEMAND EEN ABONNEMENT CADEAU DOEN, KAN DAT?

Dus jij wilt iemand extreem gelukkig en awesome maken? Natuurlijk, daar staan wij voor! Je kunt een aantal maanden cadeau geven, dan betaal je eenmalig en hoef je niet zelf op te zeggen, vet handig! Ook kan je een maandelijks abonnement afsluiten, deze gaat tot in oneindigheid door, totdat jij het stopzet. Geef op de checkout pagina aan dat je de sokken naar een ander adres wilt verzenden. Bij de notities kun je vervolgens een leuk berichtje achterlaten. Wat ben jij een lieve vriend!laughing

WANNEER KAN IK MIJN SOKKEN VERWACHTEN?

Jouw eerste paar sokken versturen we altijd binnen een week, zodat je snel kan genieten van het eerste paar. Vanaf dat moment zullen ze altijd in de eerste week van de maand verstuurd worden en is het dus elke maand feest! Totdat jij opzegt natuurlijk, dat kan op elk moment.

MOET IK THUIS ZIJN OM ZE TE ONTVANGEN?

Nope, ze passen gewoon door de brievenbus. Natuurlijk raden wij wel aan om de eerste week van de maand thuis te blijven zodat je ze na ontvangst direct aan kunt trekken.

IK HEB GEEN SOKKEN ONTVANGEN, WAT NU?

Oops, daar is iets misgegaan… Als ze niet in de tweede week van de maand bezorgd zijn, zou het kunnen dat de bezorging ietwat verlaat is. Indien het echt te lang duurt, laat het even weten via Tessa@socksock.com , dan krijg je natuurlijk direct nieuwe opgestuurd en kun je alsnog snel weer gaan shinen!

IK VIND ZE TOCH NIKS, WAT NU?

Dat kunnen we ons natuurlijk bijna niet voorstellen, maar als je het echt niks vindt moet je even een mailtje + troostberichtje sturen naar Tessa. Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Onze sokken moeten immers wel geluk brengen!

HOE KAN IK HET ABONNEMENT STOPZETTEN?

Je kunt op elk moment het abonnement stopzetten door naar je account te gaan en op Annuleren  te drukken. Je ontvangt dan geen leuke sokken meer. Wil je toch weer lid worden? Dan kan je op dezelfde pagina ook je abonnement weer activeren!

DOEN JULLIE OOK VERJAARDAGSFEESTJES?

Ja! Ga naar onze surprise boxen hier!