5 MANIEREN OM GRAPPIGE SOKKEN TE DRAGEN

5 MANIEREN OM GRAPPIGE SOKKEN TE DRAGEN

Voor vele van ons zijn sokken de meest leuke en belangrijkste onderdelen van het outfit, waarom? Omdat je jezelf kan onderscheiden met je sokken. Vooral mannen dragen over het algemeen hetzelfde. Trui, blouse, shirt en een spijkerbroek.. Wat blijft er dan nog over? Juist, je sokken! Sock & Sock heeft de ideale grappige sokken voor de activiteit van de dag. Denk aan een date, bruiloft of gewoon een dag thuis op de bank.

CHIQUE KLEDING VS. KLEURRIJKE SOKKEN

We weten eigenlijk allemaal wel dat hoe chiquer de kleding hoe eentoniger het wordt. Het pak is vaak zwart of donkerblauw, het enige waar onderscheid in gemaakt kan worden is in details. Denk hierbij aan de strik of stropdas maar denk hierbij vooral aan de sokken!. Zorg ervoor dat jij eruit springt met vrolijke, kleurrijke sokken waardoor jou outfit net dat beetje extra aandacht verdient. Ga je met een groep? Zorg er dan voor dat jullie er als groep bovenuit steken door allemaal op te vallen met jullie grappige sokken!

LEKKER THUIS OP DE BANK

Grappige sokken draag je niet alleen wanneer je naar buiten gaat. De dagen worden donkerder, korter en kouder waardoor je spontaan een deprimerend gevoel krijgt. De gedachte om door de gure wind naar buiten te gaan zorgt er vanzelf voor dat we zin krijgen om lekker thuis te blijven. Maak er dan thuis ook een feestje van. Zoek een goede serie, zorg voor de nodige hapjes en drankjes, trek wat comfortabele kleren aan en sluit het af met een paar perfect zittende kleurrijke sokken. Zelfs in deze tijd van het jaar moet je een lach op je gezicht krijgen wanneer je binnen zit en naar je sokken kijkt.

DAGJE UIT

We kennen allemaal de dagen dat je een hele dag door de stad wandelt van winkel naar winkel, door één van de (spaarzame) mooie natuurgebieden loopt, een pretpark bezoekt of iets actievers onderneemt. Conclusie, einde van de dag zijn we allemaal moe. Toch hoeft de dag zelf niet vermoeiend te zijn, laat je grappige sokken een lach op je gezicht toveren! Of het nu is in de paskamer van de zoveelste winkel of tijdens een rustpauze door de lange wandelingen. Onze leuke en comfortabele sokken houden je de hele dag gezelschap.

BOOST JE ZELFVERTROUWEN OP JE EERSTE DATE

We hebben het ongetwijfeld allemaal al eens eerder meegemaakt, een eerste date. Wat trek je aan? Natuurlijk je mooiste outfit waardoor je net dat beetje extra vertrouwen hebt. Waarom stopt je outfit bij alleen de zichtbare artikelen? Zorg ervoor dat je sokken (mis) matchen bij je outfit of de date. Met onze kleurrijke sokken is er voor iedere outfit een design wat je outfit complementerend. Ga voor een passende kleur of kies juist het tegenovergestelde.

SPORT EN SOKKEN

In onze ogen ook een perfecte combinatie. Of je nu zelf gaat sporten of een wedstrijd bezoekt als fanatieke supporter. Zorg ervoor dat je sokken de ‘matchen’ bij de gelegenheid. Vooral bij teamsporten zie je vaak een compleet tenue (in clubkleuren). Hoe leuk is het dan om je te onderscheiden met je sokken? Golf oudbollig? Helemaal niet, met onze hippe sokken steel jij de show. Ook voor als je jouw favoriete team support hebben wij de beste toevoeging aan je outfit. Zorg ervoor dat je sokken matchen met je clubkleuren of juist met die van de rivaal.

Neem een kijkje in onze laatste collectie

FAQs

KAN IK ZELF MIJN SOKKEN KIEZEN?

Nee, we bieden één maat sokken aan. Maar vrees niet! Deze zijn redelijk elastisch gemaakt, waardoor mensen met maten 37 t/m 46 ze prima passen! Mocht dat bij jou onverhoopt niet het geval zijn, laat het ons weten! Je krijgt dan uiteraard direct je geld terug.

HEBBEN JULLIE VERSCHILLENDE MATEN?

Nee, we bieden één maat sokken aan. Maar vrees niet! Deze zijn redelijk elastisch gemaakt, waardoor mensen met maten 37 t/m 46 ze prima passen! Mocht dat bij jou onverhoopt niet het geval zijn, laat het ons weten! Je krijgt dan uiteraard direct je geld terug.

WAAR ZIJN DE SOKKEN VAN GEMAAKT?

De sokken bestaan uit 80% katoen, 15% polyster en 5% spandex. Dit maakt de sokken erg zacht, maar tegelijkertijd lekker stretchy!

IK WIL IEMAND EEN ABONNEMENT CADEAU DOEN, KAN DAT?

Dus jij wilt iemand extreem gelukkig en awesome maken? Natuurlijk, daar staan wij voor! Je kunt een aantal maanden cadeau geven, dan betaal je eenmalig en hoef je niet zelf op te zeggen, vet handig! Ook kan je een maandelijks abonnement afsluiten, deze gaat tot in oneindigheid door, totdat jij het stopzet. Geef op de checkout pagina aan dat je de sokken naar een ander adres wilt verzenden. Bij de notities kun je vervolgens een leuk berichtje achterlaten. Wat ben jij een lieve vriend!laughing

WANNEER KAN IK MIJN SOKKEN VERWACHTEN?

Jouw eerste paar sokken versturen we altijd binnen een week, zodat je snel kan genieten van het eerste paar. Vanaf dat moment zullen ze altijd in de eerste week van de maand verstuurd worden en is het dus elke maand feest! Totdat jij opzegt natuurlijk, dat kan op elk moment.

MOET IK THUIS ZIJN OM ZE TE ONTVANGEN?

Nope, ze passen gewoon door de brievenbus. Natuurlijk raden wij wel aan om de eerste week van de maand thuis te blijven zodat je ze na ontvangst direct aan kunt trekken.

IK HEB GEEN SOKKEN ONTVANGEN, WAT NU?

Oops, daar is iets misgegaan… Als ze niet in de tweede week van de maand bezorgd zijn, zou het kunnen dat de bezorging ietwat verlaat is. Indien het echt te lang duurt, laat het even weten via Tessa@socksock.com , dan krijg je natuurlijk direct nieuwe opgestuurd en kun je alsnog snel weer gaan shinen!

IK VIND ZE TOCH NIKS, WAT NU?

Dat kunnen we ons natuurlijk bijna niet voorstellen, maar als je het echt niks vindt moet je even een mailtje + troostberichtje sturen naar Tessa. Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Onze sokken moeten immers wel geluk brengen!

HOE KAN IK HET ABONNEMENT STOPZETTEN?

Je kunt op elk moment het abonnement stopzetten door naar je account te gaan en op Annuleren  te drukken. Je ontvangt dan geen leuke sokken meer. Wil je toch weer lid worden? Dan kan je op dezelfde pagina ook je abonnement weer activeren!

DOEN JULLIE OOK VERJAARDAGSFEESTJES?

Ja! Ga naar onze surprise boxen hier!