4 REDENEN WAAROM KERST SOKKEN HET BESTE KERSTCADEAU ZIJN!

4 REDENEN WAAROM KERST SOKKEN HET BESTE KERSTCADEAU ZIJN!

Je springt met een grote grijns uit bed, doet je badjas en december sokken aan. Loopt naar de keuken en schenkt jezelf wat drinken in en ontbijt met een bord koekjes. Waarom is het acceptabel is om koekjes te gebruiken voor het ontbijt? Het antwoord staat achter je, gehuld in een kerstverlichting, lang en groen, versiert met ballen, je prachtige kerstboom. Het is kerst! 

Kerstmis is hier en het is jouw tijd om de kerstman te spelen bij familie of vrienden. Als je problemen hebt om te beslissen wat je op je kerstlijstje moet zetten of onder de boom kan leggen, hebben we een klein magisch product. Het is een paar vrolijke kerst sokken! Hier zijn 4 redenen waarom vrolijke december sokken het beste kerstcadeau zijn!

HET IS PRAKTISCH

Sokken zijn niet zomaar een nieuw kerstcadeau op de mantel of een doos chocolaatjes, vergeten na consumptie. Het is een blijvende herinnering aan die kerst. Elke keer dat je vriendin of je kleine broertje op de sokken glijdt die je ze voor Kerstmis hebt gebracht, denken ze niet alleen aan het comfort dat ze bieden. Maar ook aan de vroege ochtendrace om de geschenken te openen, het plezier dat ze voelden toen ze die schattige Decembersokken zagen en het belangrijkste is dat ze je herinneren!

HET IS WARM VOOR TIJDENS DE KERST

Heb je geprobeerd in je gezellige sokken te glijden op een winternacht en een marathon van Home alone te kijken met een warme kop chocomel? We kunnen je verzekeren dat het een van de beste momenten ter wereld is. Ze laten je voeten lekker schitteren en warm aanvoelen, net als de warmte die je voelt als je vriend of vriendin Mariah Carey hoort zingen op de melodieën van ‘All I want for christmas’. 

SOKKEN ZIJN BETAALBAAR.

Je kerstcadeau kan een goede indruk maken zonder de bank te breken. Speciaal voor de kerst hebben we bij Sock Sock de Surprisebox in de aanbieding voor €19,95. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal maanden cadeau te geven met ons sokkenabonnement dat je al hebt vanaf €7,95 per maand.

SOKKEN ZIJN ONVERGETELIJK.

Elke keer dat je vrienden of familieleden de kerst sokken dragen die je ze gaf, zullen ze aan je denken. Sokken zijn echt het geschenk dat blijft geven. Vooral als je iemand een sokkenabonnement cadeau geeft. Zowel geschikt als heren en dames sokken. Je kunt iemand zoveel maanden cadeau geven als je wilt!

Neem een kijkje in onze laatste collectie

FAQs

KAN IK ZELF MIJN SOKKEN KIEZEN?

Nee, we bieden één maat sokken aan. Maar vrees niet! Deze zijn redelijk elastisch gemaakt, waardoor mensen met maten 37 t/m 46 ze prima passen! Mocht dat bij jou onverhoopt niet het geval zijn, laat het ons weten! Je krijgt dan uiteraard direct je geld terug.

HEBBEN JULLIE VERSCHILLENDE MATEN?

Nee, we bieden één maat sokken aan. Maar vrees niet! Deze zijn redelijk elastisch gemaakt, waardoor mensen met maten 37 t/m 46 ze prima passen! Mocht dat bij jou onverhoopt niet het geval zijn, laat het ons weten! Je krijgt dan uiteraard direct je geld terug.

WAAR ZIJN DE SOKKEN VAN GEMAAKT?

De sokken bestaan uit 80% katoen, 15% polyster en 5% spandex. Dit maakt de sokken erg zacht, maar tegelijkertijd lekker stretchy!

IK WIL IEMAND EEN ABONNEMENT CADEAU DOEN, KAN DAT?

Dus jij wilt iemand extreem gelukkig en awesome maken? Natuurlijk, daar staan wij voor! Je kunt een aantal maanden cadeau geven, dan betaal je eenmalig en hoef je niet zelf op te zeggen, vet handig! Ook kan je een maandelijks abonnement afsluiten, deze gaat tot in oneindigheid door, totdat jij het stopzet. Geef op de checkout pagina aan dat je de sokken naar een ander adres wilt verzenden. Bij de notities kun je vervolgens een leuk berichtje achterlaten. Wat ben jij een lieve vriend!laughing

WANNEER KAN IK MIJN SOKKEN VERWACHTEN?

Jouw eerste paar sokken versturen we altijd binnen een week, zodat je snel kan genieten van het eerste paar. Vanaf dat moment zullen ze altijd in de eerste week van de maand verstuurd worden en is het dus elke maand feest! Totdat jij opzegt natuurlijk, dat kan op elk moment.

MOET IK THUIS ZIJN OM ZE TE ONTVANGEN?

Nope, ze passen gewoon door de brievenbus. Natuurlijk raden wij wel aan om de eerste week van de maand thuis te blijven zodat je ze na ontvangst direct aan kunt trekken.

IK HEB GEEN SOKKEN ONTVANGEN, WAT NU?

Oops, daar is iets misgegaan… Als ze niet in de tweede week van de maand bezorgd zijn, zou het kunnen dat de bezorging ietwat verlaat is. Indien het echt te lang duurt, laat het even weten via Tessa@socksock.com , dan krijg je natuurlijk direct nieuwe opgestuurd en kun je alsnog snel weer gaan shinen!

IK VIND ZE TOCH NIKS, WAT NU?

Dat kunnen we ons natuurlijk bijna niet voorstellen, maar als je het echt niks vindt moet je even een mailtje + troostberichtje sturen naar Tessa. Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Onze sokken moeten immers wel geluk brengen!

HOE KAN IK HET ABONNEMENT STOPZETTEN?

Je kunt op elk moment het abonnement stopzetten door naar je account te gaan en op Annuleren  te drukken. Je ontvangt dan geen leuke sokken meer. Wil je toch weer lid worden? Dan kan je op dezelfde pagina ook je abonnement weer activeren!

DOEN JULLIE OOK VERJAARDAGSFEESTJES?

Ja! Ga naar onze surprise boxen hier!