OVER ONS

Wie is Sock & Sock?

Eerst een stukje over ons, wij zijn Bas, Bob & Maurice. Wij zijn drie vrienden die van een gek en uitdagend leven met kleur houden. Tijdens een ontzettend leuk schoolproject waarbij wij met een elektrische motor rond de wereld mochten reizen kwamen wij op het fantastische idee om vrolijke sokken te gaan ontwerpen. We houden van vrolijkheid in combinatie met veel humor en dit proberen wij met Sock & Sock met al onze abonnees te delen.

 

De leuke vrolijke en vooral kleurrijke sokken op de huidige markt zijn best prijzig, wij als studenten vinden dat natuurlijk erg vervelend. Ook wij willen die vrolijkheid uitstralen!

Wat is sock & Sock nou precies?

Sock & Sock is het resultaat van een gouden combinatie van diverse skills en een drang voor awesomeness. Dit resulteerde in het feit dat wij zelf sokken gingen ontwerpen. Complimentjes binnenharken voelde zo goed dat we besloten om deze sokken met jullie te delen! Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen blij te maken met onze kleurrijke en vooral ook vrolijke sokken.

 

Met ons unieke sokken abonnement zorgen we ervoor dat jij je helemaal de pleuris straalt! Elke maand de gaafste designs op jouw deurmat. Nooit meer te weinig sokken. Nooit meer saaie sokken. En nooit meer de deur uit om sokken te kopen!  We nemen alles uit handen zodat jij elk dag uitzonderlijk kan zijn! 

 

Elke sok heeft een uniek verhaal waardoor dit design is ontstaan. Deze kan je ook terugvinden op onze sokken pagina.  Ben je helemaal verlieft op één van onze oudere designs? Dat begrijpen wij natuurlijk helemaal, wanneer je abonnee bent heb je de mogelijkheid om ook deze na te bestellen.

 

Sock&Sock - Over ons - Bob Maurice Bas