Van Sok & Sok naar Sock & Sock

Aan ambities geen gebrek bij Sock & Sock. Ook wij dromen internationaal en daarvoor hebben we onze bedrijfsnaam aangepast van Sok & Sok naar de Engelse vertaling, Sock & Sock. Hierdoor kunne we onze blijheidsgarantie ook buiten onze landsgrenzen verspreiden.

Het ontstaan van Sok & Sok

Begin 2018 zijn wij gestart met Sok & Sok. Waarom? Wij zijn ervan overtuigd dat het leven niet al te serieus genomen hoeft te worden. Omdat onze voeten al helemaal niet serieus genomen hoeven te worden besloten we maar sokken te gaan ontwerpen die precies aansluiten bij hetgeen waar wij voor staan: uitdagend, kleurrijk en altijd met een knipoog. En nog steeds proberen wij deze combinatie van vrolijkheid en veel humor iedere maand met al onze fantastische abonnees te delen.

Sock & Sock op de internationale tour

Ook al zijn er in Nederland nog vele voeten die niet onze geweldige vrolijke sokken dragen willen we toch al wel graag verder vooruit kijken. En met verder bedoelen we naar andere landen. Wij denken dat iedereen op deze wereld wel wat blijheidsgarantie kan gebruiken en deze willen we dan ook graag aanreiken. Is het niet geweldig dat wanneer je aan de andere kant van de wereld zit, je mensen met dezelfde geweldige sokken ziet lopen? Ja toch!

De geboorte van Sock & Sock

6 september 2019 is DE grote dag. Sock & Sock is klaar om de internationale markt te veroveren en daarvoor hebben we onze naam aangepast. Iedereen die de Engelse taal een klein beetje beheerst zal onze nieuwe bedrijfsnaam begrijpen. Internationaler dan Sock & Sock kan het niet dus, vandaar ook deze naam.

De eerste internationale stappen

Onze buurlanden kunnen als eerste onze blijheidsgarantie ontvangen. Sock & Sock heeft België en Duitsland als eerste verwelkomd tot de familie. Wij zijn ook blij om te zien dat onze sokken de Duitse en Belgische grond geraakt hebben. De volgende stap is om zachtjesaan het Scandinavische deel van Europa te voorzien van onze blijheidsgarantie waar we beginnen met Denemarken.