Sokken cadeau

Ben je nog op zoek naar een geschikt cadeau? Voor elke gelegenheid is een sokken cadeau van Sock & Sock iets wat je kunt geven, of het nou voor voor vaderdag, moederdag of een verjaardag is. Wie denkt dat sokken als cadeau niet meer van deze tijd is heeft het mis, sokken zijn cool.

Sokken zeggen het allemaal

Ben je nog in twijfel over een juist cadeau voor je vriend of vriendin? Houdt de persoon voor wie je koopt van muziek, van eenhoorns, heeft hij of zij een unieke hobby of een favoriet sportteam? Een paar sokken bestaat voor vrijwel elke gelegenheid, stemming of interesse. Een sokken cadeau in elke maand een uniek thema, laat zien dat je om hem of haar geeft … en dat je hebt geluisterd naar wat degene wilt.

Past altijd

Heb je in de afgelopen jaren wel een een kledingstuk als cadeau willen geven maar wist je de maat niet? Dat gebeurd nogal gauw als je een shirt broek of jas wilt kopen. Het voordeel van sokken cadeau, het past altijd! Bij Sock sock hebben we de maat van onze unieke sokken zo gemaakt dat ze voor iedereen passen, wel zo handig.

Vrolijke sokken zijn gezellig

En jij bent degene waar de persoon aan denkt als hij of zij zijn vrolijke sokken met een glimlach uit de kast pakt. Een paar bijzondere sokken met een verhaal aantrekken is als een knuffel die begint met je voeten. En dat gun je toch iedereen als cadeau?

Meerdere maanden in één cadeau

Als je een sokken cadeau koopt met abonnement krijg je een coupon die goed is voor een abonnement van de door jou gekozen duur, variërend van enkele maanden tot een jaar . Aan de coupon kun je een persoonlijk bericht toevoegen om volledig je eigen draai aan te geven aan het cadeau. Op de coupon staan alle instructies duidelijk weergegeven waarmee de gelukkige ontvanger zijn/haar abonnement kan verzilveren. Wel zo leuk, één cadeau halen, meerdere maanden een cadeautje ontvangen!

vrolijke sokken beste mensen ooit