Watermeloen Sok, Maart 2019

De Watermeloen Sok, de temperaturen stijgen, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de koude wintermaanden lijken zo goed als weggevaagd… Het wordt weer warm!

En als er één vrucht is waar we dan direct weer zin in krijgen is het natuurlijk die zoetsappige watermeloen. De watermeloen, die trouwens officieel tot de groenten behoort, bestaat al sinds duizenden jaren en is naast ontzettend lekker ook nog eens heel gezond.

Lekker, zomers en gezond, wat een heerlijke ingrediënten voor een gloednieuw paar sokken. Laat ze je smaken!

Jouw eigen sokken abonnement

Naast de “Watermeloen Sok, Maart 2019” hebben wij natuurlijk nog veel meer leuke, grappige en kleurrijke designs. Sterker nog, er komen er nog veel meer bij. Wanneer je abonnee bent bij Sock & Sock krijg je elke maand weer een uniek design toegestuurd. Achter elk design zit natuurlijk ook weer een leuk verhaaltje, deze wordt toegelicht met een leuke kaart die bij elk paar wordt meegestuurd. Hoe leuk is dat? Elke maand weer wordt je verrast met een super leuk cadeau! Wil jij ook elke maand die lach op jouw gezicht? Sluit dan nu een abonnement af bij Sock & Sock!

Als abonnee van Sock & Sock heb je ook de unieke mogelijkheid om oude designs bij te bestellen! Zo kan je dus al onze leuke, grappige en kleurrijke sokken verzamelen.

Geef Sock & Sock cadeau

Ben je ook helemaal weg van de fantastische designs van Sock & Sock? Wat vind je bijvoorbeeld van onze “Copacabana Sok, Februari 2019“? Hoe leuk zou het zijn als je een origineel cadeau zoals een sokken abonnement bij Sock & Sock kunt geven aan jou vriend of vriendin? Nou dat kan! Klik hier om jouw vriend of vriendin te verrassen met de sokken van Sock & Sock!

Sock&Sock Watermeloen, Maart 2019