Gratis sokken bij Sock & Sock

Deze maand is het voor mensen die een sokken abonnement nemen van Sock & Sock mogelijk om de eerste maand gratis sokken te krijgen. Hoe tof is dat! Wij willen jullie graag kennis laten maken met ons sokken abonnement en hoe kunnen we dat beter doen dan gratis..!

Tip je vrienden

Het is natuurlijk nog leuker als je vrienden ook de sokken van Sock & Sock dragen. Tip daarom je vrienden zodat jullie samen kunnen shinen en zij ook de eerste maand kunnen genieten van gratis sokken! Bij het afsluiten van het abonnement vul je de code: “gratissokken” in en bij het afsluiten van het abonnement hoef je voor het eerste paar niet te betalen!

Zo lang jijzelf wilt

Met ons unieke sokken abonnement zorgen we ervoor dat jij geweldige bedekking voor je voeten krijgt! Elke maand de gaafste designs thuisbezorgd. Nooit meer te weinig sokken. Nooit meer saaie sokken. En nooit meer de deur uit om sokken te kopen want jij krijgt elke maand een sokkenverhaal op de deurmat! We nemen alles uit handen zodat jij elk dag speciaal kan zijn! Het mooie aan ons sokkenabonnement is dat je helemaal zelf mag weten voor hoelang je het wilt afsluiten. Wij geloven dat we met zoiets kleins als een maandelijkse sokkenverrassing het leven nét wat mooier kunnen maken en het is onze missie dit met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen. Uiteraard ben je er helemaal vrij in hoeveel maanden dat is. De eerste maand krijg je de sokken gratis!

Sokkenrevolutie begint met gratis sokken

De sokken die wij bij jou komen bezorgen hebben allemaal een verhaal. Wij willen dat er vanaf het moment dat het befaamde blauwe zakje bij jou op de deurmat valt direct een glimlach op jouw gezicht ontstaat die niet meer weggaat. Wij geloven dat we met zoiets kleins als een maandelijkse sokkenverrassing het leven nét wat mooier kunnen maken en het is onze missie dit met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen. Om laagdrempelig met ons kennis te maken zijn we deze gratis sokken actie begonnen. Ben jij klaar om je aan te sluiten bij de sokkenrevolutie van Sock & Sock? Sluit hier je abonnement af en vul de code ‘gratissokken’ in!

probeer nu gratis
 • VAST BEDRAG
  Je betaalt altijd €9,95 per maand, inclusief verzending.
 • BINNEN EEN WEEK VERSTUURD
  Jouw eerste paar sokken wordt binnen een week verstuurd, en vanaf dan elke eerste week van de maand!
 • VRIJ OPZEGBAAR
  Opzeggen is mogelijk wanneer jij dat wil
 • EXCLUSIVITEIT
  De sokken worden exclusief voor onze abonnees gemaakt
 • TOPKWALITEIT
  We gebruiken de beste materialen voor optimaal comfort
 • BLIJHEIDSSGARANTIE
  Als je ergens niet blij van wordt krijg je direct je geld terug