Ga blue monday te lijf met een vrolijk sokken abonnement

Waarschijnlijk heb je er vast wel eens van gehoord, Blue Monday. Door de wetenschap vastgesteld als de meest deprimerende maandag van het jaar. Het blijkt dat veel mensen zich op de maandag van de laatste volle week van januari treurig, ongelukkig voelen. De financiële kater van de decembermaand is aanwezig, nieuwe editie van je vrolijk sokken abonnement nog niet binnen, de dagen zijn kort met weinig zonlicht en de goede voornemens zijn voor veel mensen alweer mislukt.

Lach de hele dag

Het is gebleken dat lachen helpt om op een vrolijke manier de dag door te komen. Zelf op een dag als blue monday is het van belang om grapjes te maken en lekker hard te lachen. Met lachen maak je endorfine aan waardoor je gelukshormonen worden aangewakkerd en je vrolijk wordt. Trek eens een gekke bek!

Verwen jezelf

Juist op een dag als deze is het belangrijk dat je een glimlach op je mond krijgt, wees lief voor naasten en verwen jezelf! Dit kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Boek bijvoorbeeld een vakantie voor komende zomer zodat je wat hebt om naar uit te kijken. Maak een wandeling, maak je lievelingsmaaltijd of verwen jezelf met een vrolijk sokken abonnement!

Breng je energie omhoog

Onze tip is om op deze dag in ieder geval niet on je eentje thuis te gaan zitten. Sta eens stil bij alles wat mooi is in je leven! Trek die vrolijke sokken uit de kast en maak eens een mooie wandeling of ga sporten met je maten. Beweging in deze periode van het jaar is van belang om die positieve vibe vast te houden! Pak je foto’s en filmpjes er van afgelopen zomer eens bij en kijk naar de herinneringen die je hebt gemaakt met toen je die mooie chillpad sokken aanhad!

Bestel sokken na

Is jouw vrolijk sokken abonnement pas gestart na de zomer van 2019 en heb je deze chille sokken gemist? Wees niet getreurd want op jouw persoonlijke pagina kun jij alle sokken die we hebben uitgegeven nog eens nabestellen. Hierdoor kun jij je collectie alsnog compleet maken om Blue Monday te lijf te gaan!

Vrolijke sokken abonnement