5 manieren om grappige sokken te dragen

Voor vele van ons zijn sokken de meest leuke en belangrijkste onderdelen van het outfit, waarom? Omdat je jezelf kan onderscheiden met je sokken. Vooral mannen dragen over het algemeen hetzelfde. Trui, blouse, shirt en een spijkerbroek.. Wat blijft er dan nog over? Juist, je sokken! Sock & Sock heeft de ideale grappige sokken voor de activiteit van de dag. Denk aan een date, bruiloft of gewoon een dag thuis op de bank.

chique kleding vs. kleurrijke sokken

We weten eigenlijk allemaal wel dat hoe chiquer de kleding hoe eentoniger het wordt. Het pak is vaak zwart of donkerblauw, het enige waar onderscheid in gemaakt kan worden is in details. Denk hierbij aan de strik of stropdas maar denk hierbij vooral aan de sokken!. Zorg ervoor dat jij eruit springt met vrolijke, kleurrijke sokken waardoor jou outfit net dat beetje extra aandacht verdient. Ga je met een groep? Zorg er dan voor dat jullie er als groep bovenuit steken door allemaal op te vallen met jullie grappige sokken!

Lekker thuis op de bank

Grappige sokken draag je niet alleen wanneer je naar buiten gaat. De dagen worden donkerder, korter en kouder waardoor je spontaan een deprimerend gevoel krijgt. De gedachte om door de gure wind naar buiten te gaan zorgt er vanzelf voor dat we zin krijgen om lekker thuis te blijven. Maak er dan thuis ook een feestje van. Zoek een goede serie, zorg voor de nodige hapjes en drankjes, trek wat comfortabele kleren aan en sluit het af met een paar perfect zittende kleurrijke sokken. Zelfs in deze tijd van het jaar moet je een lach op je gezicht krijgen wanneer je binnen zit en naar je sokken kijkt.

Dagje uit

We kennen allemaal de dagen dat je een hele dag door de stad wandelt van winkel naar winkel, door één van de (spaarzame) mooie natuurgebieden loopt, een pretpark bezoekt of iets actievers onderneemt. Conclusie, einde van de dag zijn we allemaal moe. Toch hoeft de dag zelf niet vermoeiend te zijn, laat je grappige sokken een lach op je gezicht toveren! Of het nu is in de paskamer van de zoveelste winkel of tijdens een rustpauze door de lange wandelingen. Onze leuke en comfortabele sokken houden je de hele dag gezelschap.

Boost je zelfvertrouwen op je eerste date

We hebben het ongetwijfeld allemaal al eens eerder meegemaakt, een eerste date. Wat trek je aan? Natuurlijk je mooiste outfit waardoor je net dat beetje extra vertrouwen hebt. Waarom stopt je outfit bij alleen de zichtbare artikelen? Zorg ervoor dat je sokken (mis) matchen bij je outfit of de date. Met onze kleurrijke sokken is er voor iedere outfit een design wat je outfit complementerend. Ga voor een passende kleur of kies juist het tegenovergestelde.

Sport en sokken

In onze ogen ook een perfecte combinatie. Of je nu zelf gaat sporten of een wedstrijd bezoekt als fanatieke supporter. Zorg ervoor dat je sokken de ‘matchen’ bij de gelegenheid. Vooral bij teamsporten zie je vaak een compleet tenue (in clubkleuren). Hoe leuk is het dan om je te onderscheiden met je sokken? Golf oudbollig? Helemaal niet, met onze hippe sokken steel jij de show. Ook voor als je jouw favoriete team support hebben wij de beste toevoeging aan je outfit. Zorg ervoor dat je sokken matchen met je clubkleuren of juist met die van de rivaal.

Benieuwd hoe onze sokken eruit zien? Bekijk ze hier.