4 redenen waarom kerst sokken het beste kerstcadeau zijn!

Je springt met een grote grijns uit bed, doet je badjas en december sokken aan. Loopt naar de keuken en schenkt jezelf wat drinken in en ontbijt met een bord koekjes. Waarom is het acceptabel is om koekjes te gebruiken voor het ontbijt? Het antwoord staat achter je, gehuld in een kerstverlichting, lang en groen, versiert met ballen, je prachtige kerstboom. Het is kerst!

Kerstmis is hier en het is jouw tijd om de kerstman te spelen bij familie of vrienden. Als je problemen hebt om te beslissen wat je op je kerstlijstje moet zetten of onder de boom kan leggen, hebben we een klein magisch product. Het is een paar vrolijke kerst sokken! Hier zijn 4 redenen waarom vrolijke december sokken het beste kerstcadeau zijn!

Het is praktisch

Sokken zijn niet zomaar een nieuw kerstcadeau op de mantel of een doos chocolaatjes, vergeten na consumptie. Het is een blijvende herinnering aan die kerst. Elke keer dat je vriendin of je kleine broertje op de sokken glijdt die je ze voor Kerstmis hebt gebracht, denken ze niet alleen aan het comfort dat ze bieden. Maar ook aan de vroege ochtendrace om de geschenken te openen, het plezier dat ze voelden toen ze die schattige Decembersokken zagen en het belangrijkste is dat ze je herinneren!

Het is warm voor tijdens de kerst

Heb je geprobeerd in je gezellige sokken te glijden op een winternacht en een marathon van Home alone te kijken met een warme kop chocomel? We kunnen je verzekeren dat het een van de beste momenten ter wereld is. Ze laten je voeten lekker schitteren en warm aanvoelen, net als de warmte die je voelt als je vriend of vriendin Mariah Carey hoort zingen op de melodieën van ‘All I want for christmas’. 

Sokken zijn betaalbaar.

Je kerstcadeau kan een goede indruk maken zonder de bank te breken. Speciaal voor de kerst hebben we bij Sock Sock de Surprisebox in de aanbieding voor €19,95. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal maanden cadeau te geven met ons sokkenabonnement dat je al hebt vanaf €7,95 per maand.

Sokken zijn onvergetelijk.

Elke keer dat je vrienden of familieleden de kerst sokken dragen die je ze gaf, zullen ze aan je denken. Sokken zijn echt het geschenk dat blijft geven. Vooral als je iemand een sokkenabonnement cadeau geeft. Zowel geschikt als heren en dames sokken. Je kunt iemand zoveel maanden cadeau geven als je wilt!

Het Poollicht, Kerstsok December 2019