Zo werkt Sock & Sock!

Sock & Sock zorgt elke maand voor een feest op jouw deurmat door een maandelijks abonnement op exclusieve, uitzonderlijke sokken. Voor slechts €8,95 per maand hoef je nooit meer de deur uit voor sokken en ben je alleen nog maar bezig met het binnenharken van complimenten! Wij staan voor de ultieme blijheidsgarantie, dus als er iets is waar je niet helemaal blij van wordt krijg je direct je geld terug.

Sock & Sock - sokkenabonnement - vul in

1. Vul in

Laat ons eenmalig weten wie je bent, wij verzorgen de rest! Opzeggen is op elk gewenst moment mogelijk.

Sock & Sock - sokkenabonnement - relax

2. Leef je leven

Doe maar lekker je eigen ding, terwijl wij binnen een week jouw eerste paar sokken versturen. Vanaf dan is het elke maand feest!

Sock & Sock - sokkenabonnement - be awesome

3. Be awesome

Je hoeft ze alleen nog maar aan te trekken, complimenten gegarandeerd! En dat voor maar €8,95 per maand!

wie is SOck & SOck?

Wij zijn Bas, Bob & Maurice, drie vrienden die van een gek en uitdagend leven met kleur houden. Een gouden combinatie van diverse skills en een drang voor awesomeness zorgde ervoor dat wij zelf sokken gingen ontwerpen. Complimentjes binnenharken voelde zo goed dat we besloten om deze sokken met jullie te delen!

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen blij te maken met onze kleurrijke sokken. Met ons unieke sokken abonnement zorgen we ervoor dat jij je helemaal de pleuris straalt! Elke maand de gaafste designs op jouw deurmat. Nooit meer te weinig sokken. Nooit meer saaie sokken. En nooit meer de deur uit om sokken te kopen! We nemen alles uit handen zodat jij elk dag uitzonderlijk kan zijn! 

Sock & Sock - logo wit

Elke maand feest op de deurmat. Complimenten gegarandeerd!